Sunday, December 26, 2010

tuah abi dan aisyah

assalamualaikum..
.harini lepas balik berholiday dengan mak dan adik-beradik,teringat pula nak buka blog ni.
berkurun sudah rasanya tak join GA @ contest. Kekangan masa...sibuk dengan sikecil-aqil,sibuk dengan si genit-aisyah,sibuk dengan urusan rumahtangga dan sibuk menyiapkan tempahan para pelanggan.maklumlah hujung tahunkan musim orang kahwin,jadi adalah rezeki ummi sikit-sikit.

terkesima seketika bila terbaca komen 'cute mum" di shoutmix....aisyah menang contest!!...macam takpercaya jer....lalu,ummi teruslah terjah ke http://mamiuyun.blogspot.com/ ,nak cari entry pemenang contesttu...akhirnya jumpe juge...ya allah...1st prize tuk kategori cute girl!!!! cute mum dah umumkan pemenang pada 29/11/2010...tapi ummi baru tau arini 26/11/2010...itupun sebab cute mum kasik notis kat ummi..(teruk tul ummi nie...)

apepun,terimakasih banyak-banyak ye cute mum...nasibla cute mum baik hati...kalau orang lain agaknya tentu aisyah dah tak merasa dapat hadiah tu...(mesti diorang bengangkan...xde respon langsung).Apapun inilah rezki namanyakan...ini pertamakali aisyah menang dan 1st prize pulatu...alhamdulillah.

nak tengok fhoto aisyahtu???....



sila ke SINI.





1 comment:

Cute MuM said...

alamat dah terima.. nnt me poskan sekali dgn hadiah pemenang ga baby with bottle yer...

hadiah tue memang untuk aisyah... kenalah tnggu smpai dpt respond..
tahniah yer..

Related Posts with Thumbnails